Li brindem l'àtic
dels seus somnis des de 500.000 €

 
     Excel·lent emplaçament
    Immillorables materials i acabats
    Estades espaioses i assolellades
    Impressionants vistes

La millor opció si busca àtics a Barcelona

 

Si està buscant àtics a Barcelona, ​​nosaltres tenim la resposta idònia a les seves demandes. Li proposem uns habitatges emplaçats en una zona com UPC-Fòrum, un lloc en auge a la ciutat a causa de les suggestives possibilitats que ofereix com a àrea residencial.

Posem al seu abast l'àtic que anhela

 

Comercialitzem àtics de 2,3 i 4 habitacions, dotats d'una gran terrassa independent al peu del saló d'aproximadament 28 m2. Així mateix, podrà triar entre 1 o 2 banys, comptant en qualsevol cas amb:

  Ampli saló
  Cuina independent
  Acabats de qualitat
  Exteriors molt assolellats
  Aire condicionat i calefacció
  Jacuzzi privat en terrasses
 

Gaudeixi d'uns espais comuns d'alt standing

 

La propietat disposa d'unes zones comunes que compten amb:

  Pistes de Pàdel
  Gimnàs
  Piscines
  Club social
  Sala de reunions
  Zona infantil
 

Garantint així a vostè i la seva família una màxima qualitat de vida. Al marge d'una excel·lent inversió immobiliària en una zona referencial, en la qual s'estan desenvolupant nombrosos projectes urbanístics.

De manera que, si busca un àtic, no ho dubti i truqui a les nostres oficines a Barcelona. Serà un plaer atendre'l i De manera que, si busca un àtic, no ho dubti i truqui a les nostres oficines a Barcelona. Serà un plaer atendre'l i informar-li exhaustivament sobre les suggestives opcions que podem oferir. exhaustivament sobre les suggestives opcions que podem oferir.

Áticos en Barcelona

Top