RESIDENCIAL FORUM-LLULL
Una sensació única de viure Barcelona

 
     Excel·lent comunicació
    Dissenys innovadors
    Materials de qualitat
    Zona esportiva privada

La millor opció si busca pisos d'obra nova a Barcelona

 

Si està buscant pisos d'obra nova a Barcelona, ​​a Arnal tenim una magnífica proposta per a vostè, consistent en uns habitatges d'ensomni que de ben segur satisfaran tots els seus anhels.

Un residencial d'obra nova en una de les zones més atractives de Barcelona

Disposem de pisos en venda que pertanyen a una promoció d'obra nova emplaçada en l'àrea de Diagonal - UPC - Fòrum, brindant-li així una immillorable localització, pròxima a la mar i a la nova zona universitària UPC.

Dins d'aquest marc ideal, posem al seu abast una suggestiva oferta de venda de pisos i àtics, concebuts dins d'un projecte totalment ajustat a la normativa vigent i que proposa un disseny molt actual. Havent-se emprat també per a la construcció dels habitatges els materials més avançats i de major qualitat del mercat.

D'aquesta manera, tindrà l'oportunitat de comprar el seu pis en una zona urbana de l'àrea metropolitana molt valorada. Un lloc que s'està consolidant com una de les zones amb més projectes urbanístics de Barcelona.

Gaudeixi d'uns espais comuns pensats per proporcionar la màxima qualitat de vida

 

Les zones comunes estan dotades d'instal·lacions d'alt standing, disposant de:

  Pistes de Pàdel
  Gimnàs
  Piscines
  Club social
  Sala de reunions
  Zona infantil
 

Entre altres possibilitats que acaben de conformar una excelsa oferta d'esport, oci i descans.

De manera que contacti amb nosaltres si vol viure en excel·lents pisos d'obra nova o efectuar immillorables inversions immobiliàries. Truqui'ns a les nostres oficines a Barcelona, ​​estarem encantats d'atendre'l i de detallar-li tot el que podem oferir.

pisos d'obra nova a Barcelona

Top